Nufris: Uw Vertrouwde Schoonmaakbedrijf na Overlijden

Geplaatst op 27-07-2023

Categorie: Mens en gezondheid

Het overlijden van een dierbare kan een emotioneel overweldigende tijd zijn. Het laatste wat u wilt is u zorgen maken over de praktische kanten, zoals het opruimen en schoonmaken van de woning van de overledene. Nufris, een professioneel schoonmaakbedrijf, staat voor u klaar om deze lastige taak op zich te nemen. 

Respectvolle en Zorgvuldige Aanpak

Bij Nufris begrijpen we dat elk huis, elk leven, elk verhaal uniek is. Daarom benaderen we elke opdracht met de grootst mogelijke zorg en respect. We behandelen de persoonlijke bezittingen van uw geliefde met eerbied, met het besef dat deze spullen niet zomaar 'dingen' zijn, maar tastbare herinneringen aan een leven. 

Professioneel en Gedetailleerd

Onze schoonmaakprofessionals zijn hoogopgeleid en ervaren in het omgaan met zulke gevoelige situaties. Ze zijn uitgerust met de nieuwste schoonmaaktechnologie en -technieken om ervoor te zorgen dat elke hoek van de woning grondig en zorgvuldig wordt gereinigd. Van vloeren en muren tot meubels en decoratieve stukken, geen enkel gebied wordt over het hoofd gezien. 

Volledige Ontzorging

Bij Nufris willen we u ontzorgen in deze moeilijke tijd. Daarom bieden we niet alleen grondige schoonmaakdiensten aan, maar ook de mogelijkheid tot het leeghalen van de woning, als dat nodig mocht zijn. Dit omvat het veilig en respectvol verwijderen van meubels, kleding, en andere persoonlijke items, altijd in overleg met u. 

Discreet en Vertrouwelijk

Privacy en vertrouwelijkheid zijn kernwaarden van ons bedrijf. We begrijpen dat dit een zeer persoonlijke en privé tijd is, en we verzekeren u dat al onze medewerkers zich houden aan strikte privacyprotocollen. U kunt erop vertrouwen dat alle informatie en bezittingen veilig zijn met ons. 

Bereikbaar en Behulpzaam

We zijn er om u te helpen, wat uw behoeften ook zijn. Ons klantenservice team is altijd bereikbaar om eventuele vragen te beantwoorden of zorgen te adresseren. Of u nu direct onze diensten nodig heeft of gewoon meer informatie wilt, we staan voor u klaar.

Bij Nufris begrijpen we dat het om meer gaat dan alleen schoonmaken. Het gaat om het respectvol en zorgzaam omgaan met de laatste sporen van een leven, en om het bieden van rust en verlichting in een periode van rouw. Wij zijn er voor u om deze lastige taak op ons te nemen, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het herdenken van uw dierbare en het omgaan met uw verlies. 
Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.